Tour de France Omelet

16x9
Tour de France Omelet. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
2
Tid
7 min

Tilberedning

  1. Varm panden rigtig godt op.
  2. Tilsæt 1 spsk. Olie og hæld halvdelen af æggemassen på og lad den sætte sig i et tyndt lag.
  3. Med dejskraberen foldes ægget ned mod den ene side af panden og den flydende æggemasse vippes tilbage ud på panden så den igen er dækket.
  4. Tilsæt halvdelen af skinken og parmesanosten.
  5. Omeletten rulles fra samme side hele tiden, så man forestiller sig at man laver en lang tyndt rullet cigar af tilberedt æg.
  6. Når alt æg er tilberedt og omeletten er rullet helt sammen og er flot cigar formet – så er omeletten færdig.
  7. Alternativt lav en amerikansk country style omelet, hvor æggemassen fra starten sætter sigtil en tyk pandekage , fyld skinken og osten i og fold den på midten.