Vegetarret med broccoli og cashewnødder

16x9
Vegetarret med broccoli og cashewnødder. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
20 min + 20 min

Tilberedning

  1. Den varme ret: Broccolihoved skæres i små buketter. Snit hvidløg. Varm pande op med 1 spsk kokosolie.
  2. Kikærter, broccoli, hvidløg, cashewnødder og krydderier puttes på panden og steges af sammen. Det tager cirka en 7-10 minutter.
  3. Salat: De grønne elementer finthakkes og blandes sammen med tranebær og solsikkekerner.
  4. Vendes til sidst i olivenolie, æbleeddike og saften fra en halv citron. Krydr med salt.
  5. Sort peanutcreme: Alle elementer rodes sammen og blendes enten med blender eller stavblender.
  6. Smag til undervejs og lav den, som du synes, den smager bedst. Den skal blendes til en lind masse.