Vietnamesiske baguetter

16x9
Foto:
Pers.
4

Tilberedning

  1. Skyl tomaterne og urterne. Skær tomaterne i 12 store skiver, chili i skiver, forårsløg i stykker a 5 cm, og halver den hvide ende på langs. Pluk koriander i store stykker, og pluk bladene fra vietnamesisk koriander.
  2. Lav en urtemix ved at blande koriander, vietnamesisk koriander og forårsløg sammen.
  3. Steg otte spejlæg, og drys lidt salt og peber over.
  4. Flæk baguetterne på midten. Skær dem halvt igennem, så de er åbne, men ikke løsnet fuldstændigt fra hinanden.
  5. Kom en spiseskefuld soja, smør, 1⁄2 spsk. Chili og en skive leverpostej i hver baguette.
  6. Fordel derefter fyldet i denne rækkefølge: tomatskiver, to spejlæg, urtemix, chili.
  7. Pak baguetten ind i brunt bagepapir, og server. Papiret gør det lettere at holde om baguetten, og fyldet løber ikke så nemt ud, mens man spiser.