Viggos toast de luxe

16x9
Viggos toast de luxe Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
1

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær skrællen af auberginen, kassér den og skær auberginen i skiver. (Behold skrællen på, hvis du kan lide den!)
  3. Læg aubergineskiver på bagepapir på en bageplade og dryp med olivenolie og lidt salt.
  4. Bred bacon ud på bagepapir på en bageplade.
  5. Steg det hele i ovnen i 15-20 minutter, til baconen er sprød og auberginen mør.
  6. Lad det køle af.
  7. Fyld bacon, aubergine, mosede tomater og lidt oregano i en sandwich.
  8. Drys med revet ost og kom evt. ekstra grøntsager i, efter smag.
  9. Pak i madpakken og kom i toaster på skolen, eller toast straks og nyd.
  10. TIP: tomat, spinat, squash, stegte svampe og meget andet, passer også godt i denne sandwich.