Wedge Salad med Ranch Dressing

16x9
Wedge Salad med Ranch Dressing Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. RANCH DRESSING: Bland urter og hvidløg i mayonnaisen.
  2. Tilsæt nu kærnemælk til ønsket konsistens og smag – Konsistensen skal være tyktflydende.
  3. Smag til med citron, cayenne, worstershire sauce og salt og peber.
  4. Dressingen har godt af at stå et par timer i køleskab inden servering.
  5. WEDGE SALAD: Skær det daggamle brød i store tern og steg det sprødt og gyldent på en pande i smørret.
  6. Del det skyllede salathovede i kvarte – Skær med en kniv så du får 4 både.
  7. Placer en båd på en tallerken med skærefladerne op.
  8. Hæld dressing ud over salaten, du må gerne være generøs.
  9. Smuldr den blå ost ud over.
  10. Tag majskolben og skær majsen af med en kniv og drys også dem ud over.
  11. Afslut med de sprøde brød croutoner.