Stor, større, størst: Volumen er den nye skønhedstrend

Stort hår, fyldige løber og lange vipper. En af de helt store skønhedstrends denne sæson er volumen.

Stort hår, fyldige løber og lange vipper. En af de helt store skønhedstrends denne sæson er volumen. Så hvad enten du har mistet lidt af den med alderen eller bare ikke er udstyret med den fra naturens side, så kig med her og få gode råd til, hvordan du giver din skønhed et boost.

- Der sker det med alderen, at vi mister volumen i håret og i huden, som derfor ikke har den samme fylde som da vi var yngre.  Og netop derfor er det attraktivt at fokusere på volumen, da det er synonymt med ungdom, siger skønhedsblogger Anette Kristine Poulsen.

- Det handler ikke om, at vi skal til at have stort 80’er hår igen, men det klæder mange af os at få lidt fylde i ansigtet, læberne og håret – især på baghovedet, hvor det ofte kan se ud som om, vi er bakket meget hårdt ind i en væg, tilføjer hun og kommer med en stribe gode råd til, hvad du skal gå efter for at opnå volumen:

Hud:
For give huden volumen er det vigtigste at tilføre den masser af fugt. Og her er der særligt tre ingredienser du skal kigge efter; glycerin, carbamid og hyaluronsyre, som alle er fugtmagneter, der evner at tiltrække og binde vand.

Læber:
For at få læberne til at syne med fyldige skal du vælge en lipgloss med glans. Når læberne skinner, reflekterer de lyset, hvilket automatisk får dem til at se større ud.

Hår:
Når du vil give dit hår mere fylde, er der flere ting, du kan gå efter. Først og fremmest er det dog vigtigt at varmebeskytte det, når du føntørrer. Ligesom en volumenspray inden føntørring også er en god idé. Derudover kan en god touperingsbørste, hårpudder eller olie-gele til hårrødderne også skabe mere volumen.

Hvordan du giver dine kinder og vipper mere volumen fortæller Annette Kristine Poulsen dig i videoen ovenfor, mens du nedenfor finder alle de produkter, som hun gennemgår i indslaget.

Produkter der giver volumen
ANSIGT:
- Balance Me Anti_-ageing Face Serum, 395 kr. (mariasvane.dk)
- Wellmaxx Hyaluron Moist Intense Skin Optimizer Concentrate, 295 kr. (wellmaxx.dk)
- Pai Avocado & Jojoba Hydrating Day Cream, 335 kr. ( tlf. 38 10 01 11)
- Vichy Eau Thermale Spa Water, 35 kr. i rejsestørrelse. (på apoteket)

VOLUMEN TIL HÅR:
- EVA NYC Up All Night Volumizing Spray, 140 kr. (smartica.dk)
- Sachajuan Volume Powder, 159 kr. (hellethorup.dk)
- Ghd Narrow Dressing Brush, 139 kr. (ghdhair.com/dk)
- Kérastase K Lift Vertige Root_-uplifting Gel, 255 kr. (tlf. 43246020)

VOLUMEN TIL LÆBER:
- Bobbi Brown High Shimmer Lip Gloss, i farven bare sparkle 15, 190 kr. (magasin)
- Rodials Glam Balm lip, 165 kr. (hellethorup.dk)

VOLUMEN TIL KINDER
- Tromborg Blush i farven Vintage, 170 kr. (tromborg.com)

VOLUMEN TIL ØJNE
- Gosh Growth mascara, 149 kr. (gosh.dk)
- Lancôme Hypnôse Show Mascara, 250 kr. (lancome.dk) _- fra 15. juni