Amerikanere hædrer dansk modeblogger med muskelsvind

-

Den anerkendte amerikanske avis, 'The Wall Street Journal', har fået øje på den danske modeblogger Henrik på 22 år. Henrik lider af muskelsvind og sidder i kørestol, og avisen mener netop af denne grund, at han bør have en heltepris for sit engagement i mode.

Henrik mener selv, at han har den fordel som modeblogger, at der i forvejen er mange, der kigger på ham – derfor tør han springe ud i nogle vilde outfits. Interessen for mode startede allerede som barn, hvor han blev en del af fællesskabet ved at iføre sig det samme tøj som sine jævnaldrende.

Mode har derfor altid været en stor del af Henriks liv, og det er derfor en stor ting, at blive anerkendt for det af en verdenskendt avis.

I tv-klippet i toppen af denne artikel kan du høre, hvad interessen fra ’The Wall Street Jounal’ betyder for Henrik.