Cliff planlægger sin begravelse

16x9

Selv om han er rask og frisk, er Cliff Richard begyndt at lægge planer for sit sidste hvilested

Selv om han er rask og frisk, er Cliff Richard begyndt at lægge planer for sit sidste hvilested. Han forudser nemlig, at hærskarer af fans vil komme myldrende.

Den 68-årige sanger har altid forestillet sig, at han skulle begraves ved siden af sin familie, men han er blevet bekymret for, om kirkegården er stor nok til de mange fans, som vil besøge hans grav. Crooneren forsøger derfor at finde et fornuftigt konpromis.

"Der findes et familiegravsted, hvor mine forældre er begravet, men man har forklaret mig, at det ikke nødvendigvis er brugbart, fordi mange af mine fans vil ønske at vise deres respekt, når jeg engang dør", fortæller Richard og fortsætter:

"Jeg tænker ellers ikke over død og begravelse, men jeg må jo nok finde et hvilested, der er mere tilgængeligt for folk."

Den britiske popveteran understreger, at han har agter at leve længe endnu: "Jeg holder mig i fysisk topform for at holde døden fra døren og har tænkt mig at spille tennis på min 100-års fødselsdag. Og det er ikke gas", slutter Richard.