Sarah Louise: Jeg begyndte at tude

16x9
Sarah Louise Christiansen Foto:

Sarah Louise brød sammen, da hun med forfrosne modelben fór vild

Sarah Louise brød sammen i gråd, da hun med bare og forfrosne modelben fór vild på vej til en julefrokost

Tv2's egen kendisblogger Sarah Louise Christiansen, som netop er vendt hjem fra varme himmelstrøg i Nicaragua, havde en rigtig træls oplevelse for tre år siden til en julefrokost. Eller det vil sige, hun nåede faktisk aldrig frem til julefrokosten.

Hun stod nemlig af på en forkert grusvej i et øde område udenfor København.

"Jeg endte med at gå rundt med bare ben og stiletter i 25 minutter. Jeg kunne ikke få fat på dem, der havde inviteret mig og til sidst, begyndte jeg at tude. Det var simpelthen forfærdeligt," fortæller Sarah Louise til Tv2.dk.

Fri bar på Zen
Klog af skade, har Sarah Louise Christiansen derfor selv arrangeret løjerne i år. Hun har nemlig booket Remees hippe in-sted Zen i det indre København til en kæmpe julegallafest med hendes bureau Dream Models.

Festen bliver dog uden mad:

"Vi har valgt at droppe maden. Folk vil alligevel hellere danse og have det sjovt," fortæller Sarah Louise. Og sjovt, skal de nok få det. Modellen fortæller nemlig, at festen er med fri bar.

Det er desuden ikke tilfældigt, at festen netop bliver holdt på Zen:

"I og med, vi holder det på Zen og kalder det galla, kommer folk i det helt store skrud. Store kjoler og jakkesæt. Det bliver rigtig sjovt," fortæller hun til Tv2.dk