Oscar-nominerede Jared Leto: Elsker Danmark

Han er en kæmpe rockstjerne, og samtidig er han en Oscar-nomineret skuespiller. Og så er han i Danmark for tiden.

Han er en kæmpe rockstjerne, og samtidig er han en Oscar-nomineret skuespiller. Og så er han i Danmark for tiden. Det er amerikanske Jared Leto, der, sammen med resten af sit band, 30 Seconds to Mars, besøger Danmark for at give koncert, inden turen går til Los Angeles for at deltage i næste weekends Oscar-uddeling.

Fredag aften giver 30 Seconds to Mars koncert i Falconer Salen på Frederiksberg i midten af København. Men inden havde gruppen, der tæller Jared Leto, Shannon Leto og Tomo Milicevic, tid til at besøge TV 2.

Og her kom det frem, at gruppen i den grad har en forkærlighed for lille Danmark og især København, som de har besøgt flere gange. Og elsker at tage en cykeltur i.

- Vi er kommet meget her i København. Jeg har det meget godt her. Vi elsker det her. Det er et hjem væk fra hjem, siger Tomo Milicevic, der bakkes op af Jared Leto.

- Vi har været på turné rigtig længe. Danmark er et meget interessant land for os. Vi elsker det virkelig. Af en eller anden grund har vi haft mange fridage her, og vi har lært byen at kende en smule. Vi elsker at cykle rundt her om sommeren. Vi skød faktisk en af vores videoer her i København, siger Jared Leto, der refererer til videoen til ’Do or Die’.

Udsultet transvestit

Jared Leto er en ganske travl mand i de her dage. I øjeblikket er han på turné med 30 Seconds to Mars, men i næste weekend står den på Hollywood og den store Oscar-fest, hvor Jared Leto er nomineret i kategorien ’Bedste mandlige birolle’ for sin rolle som udsultet transvestit i ’Dallas Buyers Club’.

En rolle som allerede har sikret skuespilleren en Golden Globe og en BAFTA-pris for ’Bedste mandlige birolle’. Men det betyder ifølge de andre bandmedlemmer ikke, at han er blevet for fin på den.

Er Jared Leto han en stor diva?

- Hahaha, ikke så stor som mig. Det kan jeg garantere, lyder det fra en grinende Tomo Milicevic.

Du kan se en stor bid af interviewet øverst i artiklen. Og du kan læse meget mere om Jared Leto og Oscar i næste uge på tv2.dk.