Her vil danskerne på efterårsferie: Aarhus mere populær end Venedig

Danskerne søger ikke nødvendigvis uden for Danmarks grænser, når de vælger destinationen for efterårsferien. Det viser nye tal fra Hotels.com.

Top 10: Her vil danskerne på efterårsferie

1. London

2. Berlin

3. Hamborg

4. København

5. New York

6. Barcelona

7. Paris

8. Rom

9. Amsterdam

10. Dubai

Efterårsferie betyder for mange danskere ofte en lille tur væk fra de vante omgivelser. Det er dog nødvendigvis ikke ensbetydende med en tur ud af landet.

Det bekræfter tal fra hoteleksperten Hotels.com.

København indtager nemlig en fjerdeplads på listen over de 50 destinationer, hvor danskerne har søgt mest efter hotelovernatninger i efterårsferien.

Den danske hovedstad placerer sig lige foran New York, mens London, Berlin og Hamborg indtager de tre øverste placeringer.

Dansk efterårsvejr hitter

Selvom det danske efterår kan være både koldt og blæsende, så er København ikke den eneste danske by, der er i høj kurs i efterårsferien.

Aarhus indtager en plads som nummer 16 blandt det 50 mest søgte destinationer i uge 42. Odense er på listen som nummer 28, Billund nummer 39, Herning nummer 46 og Skagen nummer 49.

Overnatninger i de danske byer er dermed efterspurgt på linje med mere eksotiske rejsemål som Venedig (nummer 18) og Bangkok (nummer 31).

- Vores tal viser tydligt, at danskerne elsker at besøge storbyer i efterårsferien. Mange danskere søger mod metropoler som London, Berlin og New York, men ferier i Danmark hitter tydeligvis også, og flere danske byer kan faktisk måle sig med varmere himmelstrøg, siger Simon Matthews, Senior PR Manager for Hotels.com.

Listen med de 50 feriedestinationer, som danskerne har søgt mest på, er baseret på danskernes hotelsøgninger på Hotels.com med check-in mellem den 17/10-2016 og den 23/10-2016. Søgnningerne har fundet sted i perioden 9/6-2016 - 6/9-2016.