QUIZ: Hvor godt har du fulgt med i Kurs mod fjerne kyster?

Om få dage starter sidste sæson af 'Kurs mod fjerne kyster'. Men allerede nu kan du teste, hvor godt tjek du har på familien Beha Erichsens rejse.

Husker du, da Mikkel Beha Erichsen fik sin drengedrøm opfyldt i tredje sæson? Eller da et af medlemmerne fra sejlerfamilien fik dykkercerfitikat i første sæson?

KURS MOD FJERNE KYSTER

  • Mikkel Beha Erichsen og hans familie tager i fjerde sæson af 'Kurs mod fjerne kyster'' hul på jordomrejsens sidste del. 
  • I Indonesien kommer de helt tæt på lokalbefolkningen, og på de dyr, der lever i øriget. Derfra går turen videre mod Singapore, hvor skibet Havana med besætning skal fragtes til Europa på et containerskib. Og endelig venter en vild velkomst i København, da de vender hjem fra den tre år lange rejse.
  • Du kan se programmet på TV 2 onsdag klokken 20 eller på TV 2 PLAY
  • Alle nyheder om 'Kurs mod fjerne kyster' får du på programmets Facebook-side.

Der er sket meget på de tre år, Havana har været på jordomsejling. Og nu kan du tjekke, hvor godt styr du har på eventyret og familien fra Havana, inden fjerde og sidste sæson af programmet igen ruller over skærmen.

Her går turen til

Igen i år kan du drømme dig væk til turkisblåt hav, tropeøer og eventyr, når familien fra Havana kommer helt tæt på de frygtindgydende komodoveraner og de truede orangutanger. Og undervands venter der igen storslåede dykkeroplevelser - denne gang ved de indonesiske kyster.

Endelig kan du følge Theis og Emils rejse hjem fra Singapore til Danmark. De stævnede ind i Københavns Havn med Havana i sommer til stor jubel for de mange danskere, der var mødt op i Københavns Havn.

Tag testen nedenfor og se, om du nu er helt klar til den nye sæson.

Hvor meget ved du om Kurs mod fjerne kyster?