Fem tips fra familie-ekspert: Få den bedste juleaften

16x9
Hvordan sikrer man, at både børnene og de voksne får en god jul? Læs familie-ekspert Lola Jensens fem tips til en god juleaften. Foto: Torben Christensen / Scanpix Denmark

I morgen er det juleaften, og vil du gerne vide, hvordan du får en god en af slagsen, så læs familie-ekspert Lola Jensens fem tips.

Julen er en tid, hvor familien ofte er i centrum, og hvor man spiser, synger og giver hinanden pakker. Men hvordan sikrer man sig, at den længe ventede aften bliver en succes, og at alle i familien vil tænke tilbage på juleaften som hyggelig og behagelig?

Det har familie-ekspert Lola Jensen svaret på. Nedenunder giver hun fem tips til, hvordan man sikrer sig en god juleaften.  Der er både tips til, hvordan man håndterer børnene, men der er også tips til, hvordan man som voksen skal gribe juleaften an. 

Mandag aften besvarede Lola Jensen på brugernes spørgsmål omkring en god juleaften. Læs alle hendes svar her.