Gæve Ærø-drenge overvældes af morgendates på direkte tv

Fyrene på Ærø er kede af, at der er så få kvinder. Men deres bønner blev hørt og adskillige kvinder ville gerne møde de søde fyre fra den lille ø.

Det startede egentlig ganske harmløst. 

De to unge fyre Kim Jensen og Johan Kiær fra øen Ærø ved siden af Langeland, besøgte fredag morgen 'Go' morgen Danmark', og fortalte, hvor svært det er at finde sig en kæreste på den lille ø.

- Der er simpelthen ikke kvinder nok. Jeg tror, at vi er omkring 20 mennesker i vores aldersgruppe. Og det er i Ærøskøbing, som er den anden største by på øen, siger Kim Jensen.

De to fyre fortæller, at hvis man går i byen på Ærø, så er det egentlig bare en stor drukfest med kammeraterne, så man er nødt til at tage til Svendborg for at møde kvinder.

Pigerne så med og kunne li' hvad de så

Men drengenes besøg fredag morgen fik en masse kvinder op ad sofaen. De så nemlig to gode stykker dating-potentiale, og da 'Go' morgen Danmark' efterlyste dates til drengene, kom der masser af beskeder fra håbefulde piger.

Vi har lige haft besøg af Johan og Kim fra Ærø. De mangler begge en kæreste, da mange unge piger flytter fra øen. Hvis...

Posted by Go'morgen og Go'aften Danmark on Thursday, January 5, 2017

Det blev de to piger Jeanette og Louise, som kom hele vejen fra Randers til en, måske smule akavet, morgen-date for snurrende kameraer. 

Hele daten blev sendt direkte på Facebook og sluttede, da 'Go' aften Danmark'-værterne Michael Robak og Puk Elgaard gav de de to par et gavekort til et cafébesøg et sted i København, så de kunne fortsætte daten privat.

Se hele daten herunder.

Posted by Go'morgen og Go'aften Danmark on Friday, January 6, 2017

Hvordan daten herefter endte, må stå hen i det uvisse.