Livsstil

Sshhh, vi afslører: Kvindens 11 hemmeligheder

De fleste mænd synes, at vi kvinder er et stort mysterium, der mangen en gang kan give anledning til fortvivlede træk på skuldrene og rysten på hovedet.

Men hvad nu, hvis vi slet ikke er så mystiske, og det hele i virkeligheden bare handler om, at vi har en række hemmeligheder, som I mænd slet ikke kender til?

For at imødekomme jeres undren vil vi her løfte sløret for 11 hemmeligheder, som de fleste kvinder kan nikke genkendende til - vi har mange flere, bare rolig, men nu skal vi jo ikke udlevere os selv fuldstændig, så derfor nøjes vi med 11 i denne omgang.

Hemmelighed nr. 1: Alt, hvad vi køber til os selv - sko, tøj, smykker, makeup osv., koster i virkeligheden 20 procent mere, end vi fortæller jer.

Det lyder som en kliché, men ikke desto mindre er det sandt. Vi kvinder kan godt finde på at ty til en lille hvid løgn for at undgå at skulle forklare jer, hvorfor vi valgte de dyre støvler frem for de billige, når vi nu i forvejen har fire par stående hjemme i skabet. Sådan er det bare - vi gør det kun, fordi vi simpelthen ikke kan leve uden lige præcis dét par støvler. Og vi gider ikke at skulle forsvare os i en uendelighed, derfor trækker vi lige de der 20 procent fra prisen, når du spørger, hvad de har kostet.

Hemmelighed nr. 2: Vi tænker faktisk meget på sex - med dig!

Nogle gange tænker vi endda på det hele dagen. Når vi kommer hjem efter en lang dag på jobbet, er vi bare så trætte, at vi ikke orker andet end at sove. Hvis I nu i stedet lige kunne fange os midt i frokostpausen....

Hemmelighed nr. 3: Vi er lige så nervøse for at binde os, som I er.

De fleste kvinder har en barnedrøm om prinsen på den hvide hest og det helt store bryllup - det er rigtigt nok. Men når det kommer til stykket, er vi trods alt bare mennesker, der, ligesom jer, kan blive skræmt fra vid og sans ved tanken om at binde os til et eneste menneske resten af vores liv.

Hemmelighed nr. 4: Vi er moderne og selvstændige - men vi vil stadig gerne have, at du er en rigtig mand!

Vi er vilde med, at manden i dag er følsom og omsorgsfuld, men vi vil stadig gerne mærke noget testosteron - så kære mand, du må gerne reparere bilen og komme ind med olie over det hele, du må gerne slå edderkopperne ihjel, bære vores tunge kufferter, holde døren, og du må også gerne være vild i sengen. Det får os til at føle os feminine, og det kan vi godt lide.

Hemmelighed nr. 5: Vores ekskærester var faktisk ikke helt håbløse i sengen.

Når vi fortæller dig, at du er bedre i sengen end alle de andre, så passer det faktisk slet ikke. Men derfor er du alligevel den eneste, vi har lyst til at være sammen med.

Hemmelighed nr. 6: Vi frygter, at vi ender som vores mødre.

Vi elsker vores mødre, men vi har ikke lyst til at ende som dem. Derfor skal du aldrig fortælle os, at vi opfører os ligesom vores mor - eller endnu værre, ligesom din mor. Det er den største fornærmelse, du kan smide i hovedet på os.

Hemmelighed nr. 7: Vi vil gerne have, at du er bare en lille smule jaloux.

Du skal helst bemærke det og bekymre dig, hvis du ser, at en anden mand flirter med os. Så føler vi nemlig, at du værdsætter os og ved, hvor heldig du er. Men lad endelig være med at blive alt for jaloux, for det gider vi altså heller ikke.

Hemmelighed nr. 8: Ja, selvfølgelig drømmer vi om lækre kendisser

Men det betyder ikke, at vi kunne tænke os at være sammen med dem. Johnny Depp og Brad Pitt er sexede, ingen tvivl om det, men du kan være helt sikker på, at vi foretrækker dig, når det kommer til stykket.

Hemmelighed nr. 9: Vi fortæller meget mere til vores veninder, end vi indrømmer over for dig.

Ja, vi fortæller dem om vores sidste skænderi, vi brokker os over svigermor og sukker højlydt over din irriterende hobby, der stjæler al vores fritid. Men vi går altså ikke i detaljer og fortæller om din seksuelle formåen eller andre intime detaljer - bare rolig....

Hemmelighed nr. 10: Vi sætter pris på alt det, du gør.

Hvorfor fokuserer vi så så meget på alt det, du ikke gør? Vi kvinder mener, at der findes én, og kun én, rigtig måde at gøre tingene på, og derfor skælder vi ud, hvis tingene ikke bliver gjort på vores måde. Vi ved godt, at vi burde være bare lidt mere large lige på det punkt, men det er altså enormt svært for os at lave om på os selv.

Hemmelighed nr. 11: Vi elsker dig rigtig højt, men vi drømmer samtidig om at opleve den vilde forelskelse igen.

De fleste kvinder er afhængige af kærlighedssuset, og vi er lidt nedtrykte over, at vi aldrig kommer til at opleve den første vilde forelskelse igen. Vores higen efter den søde forelskelse betyder dog ikke, at vi ikke sætter stor pris på den dybe kærlighed, der opstår, når man har kendt hinanden noget tid. Men nu ved du i hvert fald, hvorfor vi elsker at se romantiske dokumentarserier og film - igen og igen og igen.

Kilde: WebMD.com