Livsstil

Helmigs eks-kone sagde tak til Renée

Hun kender alt til at skulle håndtere 'dine, mine og vores børn' i sit ægteskab med Thomas Helmig - og for nylig kunne Renée Toft Simonsen glæde sig over, at der ikke kun følger konflikter og problemer med at leve i en sammenbragt familie.

Det fortæller forfatteren på sin blog på sitet delebarn.dk.

Thomas Helmigs datter, som han har fra et tidligere ægteskab, fyldte 18 år og havde i den anledning inviteret en ordentlig flok, der med Renée Toft Simonsens egne ord talte både 'hendes mors familie, hendes bonusfars familie, hendes fars familie og gud død'me også hele min familie, og ikke mindst alle hendes egne venner'.

Hvad er Delebarn.dk?

Delebarn.dk er et site, der gør det nemmere for skilmisseforældre at koordinere deres fælles børns liv.

René Toft Simonsen er medstifter af sitet og kreativ direktør.

Et stort øjeblik for en bonusmor

Under festen holder moderen til Helmigs datter en tale og til slut henvender hun sig direkte til Renée.

-Hun fortæller, at det indimellem har været svært for hende, at hendes datter hellere har betroet sig til mig omkring kærester og intime pigeting, og så siger hun pludselig tak for, at jeg har været i hendes datters liv. Jeg kan ikke fortælle, hvor rørt jeg blev. Det var et stort øjeblik for mig som bonusmor at få den anerkendelse fra min bonusdatters rigtige mor, skriver Renée Toft Simonsen i sin blog.

Hun beskriver festen og talen som en solskinshistorie, der viser, at noget er lykkes.

Løs hele Renée Toft Simonsen blog ved at følge linket i boksen til højre.