Livsstil

Guide: Sådan får du sæsonens bedste fest-frisurer

Redkens hår-stylist Carmody Homan fra New York var forleden i København for at fortælle om de nyeste hårtendenser.

Kodeordet for denne vinters hårlook er masser af volumen. Tendenserne er tydeligt inspireret af 80'erne, men hvor dét dengang betød ekstra strong gel, ekstra strong mousse og ekstra strong hårlak med det resultat, at håret var ultra stift, skal vi i år nøjes med meget få produkter, der giver volumen uden at håret bliver klistret.

- Jeg elsker volumen, men less is better. Dit hår skal se naturligt ud, så du skal bruge meget få produkter. Frisurerne skal være romantiske og håret luftigt. Det må også hellere end gerne være lidt rodet. Jeg bryder mig ikke om de overperfekte frisurer, som de celebre gæster kan have på den røde løber, hvor ikke et hårstrå sidder forkert. Sådan skal det ikke være nu. Det skal derimod se så tilfældigt ud som muligt, fortæller Carmody Homan, her med et af hans favoritprodukter: Redkens Spray Starch 15.

Look 1: Inden Carmody Homan bruger krøllejernet, sprayer han håret tot for tot med Spray starch 15. Det får krøllet til at sætte sig og holde. Han fæstner de krøllede lokker med en hårnål en efter en for at lade det tørre.

Når det er tørt, piller han hårnålene ud og reder håret igennem for et romantisk og voluminøst look.

For ekstra fylde kan du børste dit hår modsat, og du kan evt. sætte et par lokker op med hårnåle for et mere glamourøst twist.

Det produkt skal du bruge: Varmebeskyttende styling spray, der gør håret let at forme. Giver fleksibel og holdbar kontrol og har en antistatisk effekt. For optimale resultater kan du spraye produktet i håret, sektion for sektion. Brug produktet sammen med krølle-, kreppe- eller glattejern eller når du føntørrer. Spray starch 15, 240 kr.

Look 2: Er dit hår ultrafint, så anbefaler Carmody Homan dig at spraye dit hår med Redkens nye produkt Wax Blast, der gør det muligt at forme håret og give det lidt kant.

Det produkt skal du bruge:

  • Spray-voks, der skaber tekstur og dimension med en mat satinagtig finish ved hjælp af en avanceret letvægtsformel samt et højteknologisk applikationssystem. Ryst grundigt og spray på tørt hår.
  • Wax Blast, 240 kr.