Livsstil

Nyt datingsite for de gifte og utro

Er du gift eller i et fast forhold, og søger du lidt ekstra kulør på hverdagen og forholdet? Så kan du nu date på nettet, uden at lyve om du er single eller gift.

For et nyt datingsite henvender sig nu til alle de gifte, der søger en kæreste eller engangsaffære.

'Gør livet levende - ha' en affære' lyder mottoet fra datingsitet Victoriamilan.dk, der primært henvender sig til folk i fast forhold i både Danmark, Norge og Sverige.

"Vi kan se, at der er et betydeligt marked for folk, som leder efter en flirt eller en affære udenfor forholdet. På Victoria Milan kalder vi en spade for en spade. Vores medlemmer har besluttet, at de ikke vil lyve sig til en fiktiv singlestatus. Det er medlemmer, der synes, det er helt okay at søge lidt ekstra kolorit og krydderi i hverdagen," siger Sigurd Vedal, grundlæggeren af Victoria Milan.

Singler på nettet er i faste forhold

Ifølge Sigurd Vedal viser undersøgelser, at op mod 30 procent af dem, der bruger netdating, egentlig er i et fast forhold, og mange af dem lyver sig til deres single-stauts på datingprofilen. Men på det nye datingsite behøver man ikke lyve. For her ved alle brugerne, at de andre også er enten gift eller i et forhold, selvom singler også er velkomne.

Stifteren af datingsitet tror, at ikke alle vil synes om utroskabssite, men det tager han roligt. Han opfatter det ikke som om, han tjener penge på andres ulykke, for utroskab eksisterer i forvejen, og de mennesker, der er lykkelige i deres forhold, vil alligevel ikke bruge sådan et datingsite, mener han.

"Det er ikke os, der skaber utroskaben. De som ønsker at møde nogen ved siden af partneren, skal nok finde en måde at gøre det på - måske går de i byen og møder en, når de er fulde. Vi tilbyder en fortrolig arena, så folk slipper for at gøre noget dumt, når de er fulde," har Sigurd Vedal udtalt til den svenske avis Aftonbladet.