Livsstil

Tip til weekenden: Gå i swingerklub

I den kommende weekend er der åbent hus i landets swingerklubber. Her kan alle kommet og få stillet deres nysgerrighed eller få af-eller bekræftet alle fordommene. Mød her to unge swingere.

Blege mænd med vom og hvide tennissokker. Sådan ser den typiske, mandlige gæst i en swingerklub ud. I hvert fald i mange menneskers opfattelse.

Det billede prøver swingerne at ændre, så de inviterer til åbent hus i landets swingerklubber i anledning af den internationale swingeruge, som starter i weekenden.

Det anslås, at omkring 70.000 danskere kommer i swingerklubberne, og to af dem er 20-årige Ditte Cederstrand og 28-årige Sakko Nielsen.

De er kærester, og så kommer de jævnligt i en swingerklub.

"Vi begyndte at gå i swingerklub, fordi vi der kunne være sammen seksuelt og prøve noget nyt sammen," siger Sakko Nielsen.

Noget af det, som mange udenforstående ikke helt kan forstå ved swingerlivet, er følelserne. For hvordan kan man da have det godt med, at ens partner går i seng med andre mennesker - uden at man bliver jaloux?

"Jeg har det fint med, at min kæreste har sex med en anden mand. Jeg synes, det er frækt," siger Sakko Nielsen.

"Men jeg kan sagtens blive jaloux, for et er ren sex, noget andet er følelser. Når Ditte har sex med en anden mand i klubben er det kun sex. Men når vi er sammen, er der også følelser med i det."

Se hele interviwet med de to swingere i videoklippet øverst.