Livsstil

Fire fede pynteting til festtøjet

Har du kjolen, men mangler de rette accessories til at fuldende den? Fortvivl ikke, butikkerne bugner lige nu af lækre sager, der på nul komma fem kan få din kjole og hele dit look til at ligne en million.

Se her hvilke festlige accessories ALT for damernes stylist Mette Mikkelsen denne uge anbefaler at opgradere med.

Elegant butterfly

- Du behøver ikke en smoking for at bære denne flotte lille sag fra By Malene Birger. Sæt den til en rundhalset kjole og gå fra uformel til formel på få sekunder, eller sæt den til en enkel skjorte for et gennemført herreinspireret look.

Butterfly fra By Malene Birger, 300 kr.

Diva-inspireret

- Mere festligt bliver det ikke end disse glitrende pumps fra Asos! Udover at de giver et diva-inspireret twist til ethvert outfit, er de også en sand fest på dansegulvet.

Pumps fra Asos, 400 kr.

. Omgående glamour- De rette smykker kan opgradere enhver las af en kjole, så invester derfor i unikke og glamourøse øreringe som disse, der vil stjæle opmærksomhed, hvorend du befinder dig.

Øreringe fra Yves Saint Laurent, 2.000 kr.

Få en fjer på

- Går du efter et vildt og opsigtsvækkende look, er fjer det ultimative valg! Denne er perfekt til at fuldende en stropløs cocktailkjole eller som en ekstra cool og festlig detalje til en paillet eller læderkjole.

Fjerkrave fra Zara, 300 kr.