Livsstil

Modeekspert: Mary har det nemmere

Afstemningen om den bedst klædte kvinde i Danmark peger på, at den gennemførte kongelige stil er det ultimative modeforbillede for mange. Men modeeksperten mener, at Medina skal langt højere op ad listen.

Tv2.dk bad jer læsere afgøre, hvem der er Danmarks bedst klædte kvinde. Stemmerne er talt op, og der er ingen tvivl: Kronprinsesse Mary scorer den absolutte førsteplads med hele 54 % af stemmerne.

"Hun er virkelig godt klædt. Hun er meget enkel, har altid de rigtige hæle på, er velfriseret og har flot makeup. Mary viser, hvad god smag er," siger Chris Pedersen, som er redaktionschef på magasinet Cover og i mange år har skrevet om design og mode.

Han mener, at Mary har lettere ved at ligne en million end andre, da hun som Kronprinsesse blandt andet har stylister og frisører til at hjælpe sig.

Danmarks bedst klædteDem stemte I på

  • Kronprinsesse Mary 54 %
  • Caroline Fleming 13 %
  • Pernille Rosendahl 9 %
  • Prinsesse Marie 8 %
  • Christiane Schaumburg-Müller 5 %
  • Medina 4 %
  • Andrea Elizabeth Rudolph 2 %
  • Iben Hjejle 2 %
  • Eva Kruse 2 %
  • Szhirley 1 %

"Hun har mange folk til rådighed. Det er lettere for hende at være bedst klædt. Men Mary gør det stadig bedre end den svenske og norske kronprinsesse. Hun dumper aldrig ned i gammelkone-kategorien eller ifører sig en spadseredragt som den engelske dronning," siger Chris Pedersen.

Medina er en showgirl

Modeeksperten Chris Pedersen mener dog, at sangerinden Medina og Eva Kruse fra Danish Fashion Institute burde befinde sig højere oppe på bedst klædte listen, fordi de tør og kan presse moden i nye retninger.

"Medina er en rigtig showgirl. Det der adskiller hende fra andre er, at hun virkelig forstår mode, og synes at mode er sjovt. Hun bruger ting fra modeverdenen, som fungerer på en scene," siger Chris Pedersen og fortsætter:

"Eva Kruse virker også meget fremme i skoen. Hun er dygtig til at bære et sort jakkesæt med den flotteste taske. Hun er god til at udtrykke mode og være klassisk på samme tid."