Livsstil

Skuespiller koger over i tv-debat: Truet med tape for munden

Anne-Grethe Bjarup Riis havde så svært ved at holde sin mund og lade være med at afbryde under en debat i Go'morgen Danmark, at værten måtte true med at give hende tape for munden.

Hun er kendt som en heftig debattør, skuespillerinden Anne-Grethe Bjarup Riis. Hvem husker for eksempel ikke det interview, hvor hun gav finansmanden Klaus Riskær tørt på, fordi han ikke ville være med ved fødslen af hans barn eller skifte ble?

Nu er hun ude med riven efter "de lykkelige ludere" og folketingskandidaten Linda Kristiansen, der medvirker i en video på hjemmesiden Sexarbejderkarriere.dk.

For den lykkelige luder findes ifølge Anne-Grethe Bjarup Riis ikke, og det skulle hun diskutere med Susanne Møller, der er sexarbejder og talsmand for Sexarbejdernes Interesseorganisation, SIO.

Gnisterne føg fra skuespillerindens side, mens Susanne Møller flere gange ikke fik lov at tale færdigt.

"Det er ikke i orden at krænke kvinder på den måde. Hvorfor i alverden vil du legalisere det, at mænd kan krænke kvinder?" nærmest råber Anne-Grethe Bjarup Riis.

Derefter følger en heftig ordveksling om, hvorvidt SIO anbefaler prositution til unge piger.

"Hold nu kæft, så jeg kan tale ud...," siger Susanne Møller, inden Bjarup Riis igen forsøger at tage ordet.

Morten Resen holder fast i, at Susanne Møller skal have ordet, selvom Anne-Grethe Bjarup Riis igen afbryder. Og til sidst må han tage den noget nær ultimative trussel mod en tv-debattør i brug:

"Anne-Grethe Bjarup Riis, nu giver jeg dig snart et stykke tape for munden."

Se hele indslaget med de to stridslystne kvinder i playeren øverst.

Hvad synes du? Har Anne-Grethe Bjarup Riis ret i sin kritik? Eller gik hun overstregen i sin måde at debattere på? Deltag i debatten på Go'morgen Danmarks Facebook-side. Følg linket i boksen til højre.