Livsstil

Hver femte dansker onanerer på arbejdet

Trykket bliver lettet rundt omkring på de danske arbejdsplaser, når danskerne onanerer i arbejdstiden.

For nogle danskere er pausen på arbejdet lig med en smøg, noget frisk luft, tjekke Facebook eller måske endda en kollegial sludder. For andre står pausen derimod på en hurtig spiller.

Omkring hver femte dansker mellem 18 og 74 år erkender i hvert fald at have onaneret på sin arbejdsplads. Det viser en ny undersøgelse som YouGov har foretaget for metroXpress.

Og det er fantastisk, at så mange tør at erkende onani på arbejdspladsen, hvis man spørger seksualterapeut og leder af den årlige onanimarathon Masturbate-a-thon Pia Stuck.

Flere mænd end kvinder

"Det er en god idé at tage trykket og få afbalanceret energien ved at onanere på arbejdet. Jeg vil anbefale folk at gøre det," siger hun og anbefaler også, at folk bliver bedre til at tale offentligt om, at de onanerer på arbejdet.

"Mange folk er generelt tavse om onani, og det er trist. Jeg vil opmuntre til at folk er mere åbne omkring, at de onanerer. Mindst en orgasme om dagen er jo sundt," siger hun.

Der er dog forskel kønnene imellem, når det kommer til onani på arbejdspladsen. undersøgelsen. Hele 28 procent af de adspurgte mænd erkendte i undersøgelsen at have onaneret på jobbet, mens tallet blandt de adspurgte kvinder kun var syv procent.