Livsstil

Her er opskriften på perfekt hud

Få forskernes tips til, hvad der virker og hvad der ikke virker, når du skal blive lidt skønnere.

Det kan være svært at finde rundt i junglen af råd om sundhed og skønhed, men her bringer vi dig sidste nyt om de ting, forskere fra hele verden har fundet ud af om sundhed og skønhed - og som altså skulle være beviseligt rigtige.

Pæne og stærke negle

Flosser og flækker dine negle nemt? Så spis æg et par gange om ugen. Flere undersøgelser viser nemlig, at æggeblommer har et stort indhold af biotin, som er en af grundstenene i superstærke negle.

Slip af med uren hud

Lider du af uren hud, og undrer du dig over, at urenhederne stædigt bliver ved med at dukke op, selv om du plejer huden godt? Så kan det være fordi, du lider af zinkmangel, viser en ny undersøgelse. En god, nem og delikat kur er: græskarkerner. En lille håndfuld hver dag er nok. Brug dem i müsli, på din salat eller som snack i løbet af dagen.

Undgå tør og skællet hud

Hørfrø er et af de bedste, naturlige midler mod tørre, skællede områder på huden, viser en ny undersøgelse. Det er Omega-3-fedtsyrerne i frøene, der hjælper med at holde huden blød og smidig. Brug dem enten hele i dit bagværk eller i form af olie på din mad for at opnå den bedste virkning.