Livsstil

Bliv strandklar på budget

Man skal ikke glemme den lækre påklædning bare fordi, man skal en tur på stranden.

Eurowomans assisterende moderedaktør Pernille Teisbæk nægter at gå på stranden uden at have planlagt præcis, hvad hun skal have på. Og det er også muligt at se lækker ud på budget.

Hun har fundet et godt udvalg, der vil gøre dig smart på budget, hvad enten du skal på stranden, i friluftsbadet eller bare en tur i parken.

"Det er sol og sommer, og derfor er det tid til at blive klar til stranden. Vi har fundet de få ting, du skal investere i for at opdatere garderoben, så du er 100 procent strandklar."

"Super flotte sandaler, som både kan bruges til hverdag og på stranden, kom en farverig neglelak på tæerne og giv dem et funky twist."

Zara, 479 kr.

"En leopardprintet bikini er en god investering, da det fede print kan bruges mange sæsoner frem. Brug den også under en tynd tanktop i stedet for en BH og få et chickt sommerlook."

Topshop, 299 kr

"Det er vigtigt at have en slidstærk og vaskbar strandtaske, som kan tåle sand og saltvand. Derfor er denne ideel, og så har den oven i købet maritime striber."

Monki, 120 kr.

"Den gule farve fremhæver sommerkuløren, så hop endelig i denne når du skal på stranden. Farven gul fremhæver desuden en god brun kulør (husk solcreme)."

Forever Lou Lou, 300 kr.