Livsstil

Modeuge-events du ikke må gå glip af

Modeugen er for andre end indkøbere, bloggere, kendisser og branchefolk - den er for dig.

Vi har derfor fundet de bedste ,som du ikke må gå glip af, og så ses vi derude!

1:

  • Onsdag d. 3/8Start din modeuge i Illum og tag et smut forbi herre og dame-afdelingen.
  • Her kan du opleve Illums Trendzone, hvor Eurowoman og Euroman har udvalgt efterårets must-haves, som du kan skylle ned med en fashionable Karl Lagerfeld Coca-Cola Light.

Event: kl. 10-19.

Adresse: Illum, Østergade 52, Copenhagen K

2:

Torsdag d. 4/8

Torsdag kan du starte dagen med udstillingen om den danske designer Peter Jensens muser. Peter Jensen har hele sin karriere ladet sig inspirere af karakteristiske personer, og nu kan du få historien om fem af de største.

Du kan blandt andre opleve personligheder som Peter Jensens egen tante Jytte, der kørte et taxa-selskab på Grønland i 70erne og skøjtedronningen Tonya Harding. Hvem ved, måske bliver du selv inspireret?

Event: kl. 11-17

Adresse: Designmuseum Danmark, Bredgade 68, Copenhagen K

www.designmuseum.dk

3:

Fredag d. 5/8

Fredag kan du feste med highstreet-kæden H&M. De to DJs Maria Schlüter og Tomas Barfod vil skrue stemningen til tops, mens du kan se hvilke items Euroman moderedaktør Frederik Andersen har udvalgt fra H&M's efterårskollektion. Hvis tørsten melder sig, kan du snuppe en Coca-Cola Light i loungen, og lade shoppingen fortsætte.

Event: kl. 17-21

Adresse: H&M, Amagertorv 23, Copenhagen K

4:

Lørdag d. 6/8

Lørdag står for alvor i festens tegn, så smut derfor forbi Body Shop på Østergade, der står klar til at give dig en gratis mini makeover. Body Shop teamet guider dig derudover i hvilken make-up, der klæder netop dig, så du kan stråle til aftenens vilde fester.

Event: kl. 10-17

Adresse: The Body Shop, Østergade 33, Copenhagen K

www.thebodyshop.dk

For flere (gratis) modeuge-events, så klik i den nederste boks foroven i artiklen