Livsstil

Mig og min stil: Christiane Schaumburg-Müller

Hvad enten hun poserer på den røde løber, styrer Kvægræset på Zulu eller giver den gas på gulvet i Vild med dans, ser hun blændende godt ud. Christiane Schaumburg-Müller har styr på stilen både privat og professionelt.

Når Christiane Schaumburg-Müller viser den ene fantastiske kjole frem efter den anden i fx Vild med dans, så har en stylist hjulpet hende på vej. Men privat står Christiane for det hele selv - både til hverdag og fest.

Christiane beskriver sig selv som en meget klassisk, der til hverdag går op i det praktiske, enkle og behagelige - god kvalitet og bløde silhuetter.

Til fest giver hun den dog gerne lidt mere spræl, mens hun mener høje hæle ved festlige lejligheder er et must. Få Christianes bedste stiltips her.

Hvad er god stil for dig?

"God stil er når ens tøj går i spænd med ens personlighed. God stil er ikke afhængig af pris, det rigtige mærke etc. God stil er personlig."

"Jeg elsker the Olsen Twins, Sienna Miller, Jennifer Aniston og Grace Kelly. Der er mange kvinder derude med god stil, men det er nok dem, der kommer tættest på mine værdier i tøjstil."

Hvem er dine yndlingsdesignere?

"Jeg er vild med Céline, Lanvin, Versace og Notte by Marchesa."

Hvad skal der altid være i din garderobe?

"Der skal altid være nok at vælge imellem."

Hvad går du i til daglig?

"Jeg går i kjoler, jeans og kondisko og kashmir eller uld - cardigans og sweatre er nok det, der altid hænger på mig."

Og til fest?

"Til fest kan jeg lide at gå lidt mere amok og prøve forskellige looks af. Generelt er jeg meget inspireret af the 'golden era of couture.' Glamour in Hollywood."

Mindeværdige outfits?

"Et af mine bedste outfitsmå være fra sidste års Vild med dans, hvor jeg havde en Brian Lichtenfeldt kjole på som blandt andet Paris Hilton, Shakira, Kim Kardashian, Katy Perry og Lady Gaga også har."

"Et der var knap så heldigt men alligevel heldigt, var da jeg i år 2005 skulle til en TV3-middag. Jeg havde hørt, at det var galla så jeg dukkede op i det vildeste skrud. Det viste sig så at være en mere stille og rolig get-together. Der var ikke meget plads ved bordet, og maden var buffet.

"Jeg kunne næsten ikke stå i køen til maden. Kjolen var nemlig udstyret med en krinoline, som er stålwires, der danner skørtet under kjolen. Den er meget svær at gå på wc i og at sidde i på meget lidt plads. Mine bordherrer behøvede ikke servietter i skødet den aften - den klarede jeg for dem! Men jeg vandt årets kjole af Billed Bladets læsere for, så i sidste ende var det det værd."

Se flere af Christiane Schaumburg-Müllers fine outfits i galleriet. Du finder linket i boksen øverst til højre.