Livsstil

Modeugen åbnet med kendisser på stribe

Som sædvanlig sad de stilbevidste kendisser på første række, da den københavnske modeuge blev skudt i gang i går.

Den københavnske modeuge blev skudt i gang onsdag, og det havde bestemt ikke forbigået de danske kendissers opmærksomhed.

Flere havde revet timer ud af kalenderen for at se, hvad designerne mener, bliver det helt store til næste forår.

Men også Alt For Damerne, der for 28. gang uddelte modeprisen Guldknappen, havde fundet plads til den danske elite af modebevidste kendiskvinder på første række.

Her sad skuespillerinden og sangerinden Szhirley sammen med veninden Saseline, mens Christiane Schaumburg-Müller havde taget Sukkerchok-pigen Malene Quist med.

De så alle med, da InWears chefdesigner, Lene Borggaard, snuppede den prestigefyldte pris.

Kendisser, designere og stylister på stribe

Senere på eftermiddagen blev modeugen for alvor sat i gang med det officielle åbningsshow på Københavns Rådhus. Her viste designeren Anne Sofie Madsen sin nye kollektion i et show, der var afrikansk inspireret.

Til det show havde blandt andet Rigmor Zobel og Kronprinsesse Marys stylist Anja Camilla Alajdi fundet vej.

Ved CPH Visions show i Amaliehaven ved Amalienborg havde danseren Stine Kronborg Mikkelsen og stylisten Kenny Aleksandr taget plads, mens også designeren Jesper Høvring, der er berømt for sine haute couture-kjoler kiggede med.

Den unge designer Stine Ladefoged, der præsenterede sit show i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums koncertsal, havde Lisa Lents og Emil Nyløkke Thorup på første række.

Senere i dag afslører Uffe Buchard her på go.tv2.dk hvilke trends, der bliver dominerende i næste sæson.