Livsstil

Skønhed for en hund, tak

Det behøver ikke at koste en formue at se skøn og smuk ud. Få tips til alle de gode produkter, du kan få til under 100 kroner.

Er budgettet stramt eller har du bare ikke lyst til at lægge flere hundrede kroner for en ny ansigtscreme eller mascara? Ikke noget problem.

For der er ikke nødvendigt at betale i dyre domme for at komme til at se lidt skønnere ud. Det kan sagtens lade sig gøre, selvom man vælger de billigere produkter.

Ifølge Silke Grane, der er skønhedsredaktør på magasinet In og Go'morgen Danmarks faste skønhedsekspert, kan du med fordel vælge billige produkter.

"Hvis du køber de dyre produkter, får du hele oplevelsen, duften og indpakningen. Og så mærket. Nogen kan godt lide, at der står Chanel eller Dior på krukkerne," siger Silke Grane og forsætter:

"Men kvalitet og pris hænger ikke altid sammen."

Spar og spender

Derfor har Silke Grane fundet en række produkter, der har det til fælles, at de både er gode og koster under 100 kroner. Mange af produkterne er faktisk nogle, som professionelle makeupartister også bruger, blandt andet pigmentøjenskyggerne fra L'Oreal og neglelakkerne fra Essie til henholdsvis 75 og 100 kroner.

Hvis du alligevel gerne vil bruge lidt ekstra på nogle produkter, anbefaler Silke Grane, at du sparer på renseprodukterne og spenderer på ansigtscremen.

"Hvis du gerne vil prioritere lidt, så køb billigere renseprodukter, for eksempel Garnies til 45 kroner, og brug lidt ekstra på ansigtscremen. På den måde får du også lige lidt af den ekstra oplevelse ved en lækker creme," siger Silke Grane.

Til huden

Mineral foundation fra Elf Cosmetics. 30 kroner. Eyeslipsface.dk. Foundation, der er baseret på rene mineraler.

Kabukibørste til at lægge mineralpudderet på. Stor 42 kroner, lille 30 kroner. Eyeslipsface.dk.

Blush i let geleagtig konsistens fra Yves Rocher, 39 kroner. Yves-rocher.dk.

Til læberne

Color Sensational Tubes fra Maybelline. Lipglossen findes i 10 farver, og kan nøjagtigt det samme som dyre lipglosser kan.

Color Sensational læbestifter fra Maybelline. Fås i 28 farver til 90 kroner. Udtørrer ikke læberne og bliver siddende under en hel middag.

Til øjnene

Infallible Eyeshadow fra L'Oreal Paris. Fås i 8 farver til 75 kroner. Makeup-artister elsker dem, da de er meget pigmentholdige og i kvalitet tilsvarende MAC.

Liquid eyeliner fra Elf til kun 13 kroner. Har en god, fast penselspids i god kvalitet, som gør det nemt at lave en fin streg. Eyeslipsface.dk

Lenght Mascara fra Yves Rocher til 99 kroner. Den har en god børste, som ligner eksempelvis Chanels. Yves-rocher.dk

Til ansigtsplejen

Garnier Nordic Essentials hudplejeserie. Alle produkterne koster 45 kroner. Serien er specielt udviklet til den sarte, skandinaviske hud.

Til håret

Aussie Miracle Moist Shampoo. 300 ml til 90 kroner og Miracle Moist conditioner, 250 ml til 90 kroner. Det er en serie af hårplejeprodukter, der er perfekt til det lidt sommertørre hår, da det indeholder ekstrakt af makademianødden. Fås i Matas-butikker over hele landet.

Poly Swing Volume hårlak fra Schwarzkopf, 250 ml til 34 kroner. Giver et rigtig godt hold, som varer hele dagen. Fås blandt andet i supermarkeder.

Til hænderne og neglene

Essie neglelakker. Findes i 90 grader til 100 kroner stykket. Det er professionelle lakker af virkelig god kvalitet, der holder i lang tid. Og så er der et kæmpe udvalg af farver. Fås blandt andet i stormagasiner og Matas-butikker over hele landet.

Pure & Natural Nourishing hand creme fra Nivea. 100 ml til 30 kroner. Cremen er baseret på naturlige ingredienser.

Super Moisturizing Hand Creme fra Balance Me, 30 ml til 69 kroner. Supergod håndcreme, der har vundet flere priser. Find nærmeste forhandler på telefon 26 24 30 51.