Livsstil

Er du tro mod din tandpasta?

Mange af os køber altid det samme tandpastamærke, viser ny undersøgelse.

"Der er ingen grund til at ændre noget, der fungerer godt." Det synes at være rationalet, når vi skal vælge mellem de mange tandpastamærker i supermarkedet. En undersøgelse fra Informationscenter for Miljø & Sundhed viser, at mange altid køber den tandpasta, de plejer.

"De fleste af os er meget trofaste mod det velkendte. Særligt når det kommer til tandpasta. Faktisk skal tandlægen på banen med nogle specifikke anbefalinger, før viovervejer at vælge et andet produkt", siger sekretariatsleder Berit Asmussen fra Informationscenter for Miljø & Sundhed, i forbindelse med undersøgelsen.

Informationscenteret er i øjeblikket ved at undersøge, hvilke stoffer tandpastamærkerne på det danske marked indeholder.

Er du også altid tro mod din tandpasta? Deltag i afstemningen til højre.