Livsstil

Video: Bliv skuespiller på 6 minutter

TV 2's morgenprogram 'Weekend weekend' havde her til morgen besøg af skuespillerne fra Krysters Kartel, der snart starter en turne rundt omkring i landet.

Det førte til en mindre afsløring, da Sara Bro for åben skærm fortale at der blandt de fire skuespillere fra DR's satireshow sad én, der ikke var uddannet ved Statens Teaterskole.

Troels Malling Thaarup, Christine Ener, Laura Kvist Poulsens og værternes øje faldt straks på Brian Lykke, der straks vedkender sig, at det er sandt.

Overraskelse

Som en overraskelse havde 'Weekend weekend'-værtinden Sara Bro inviteret teaterskolelærer Ole Boysen i studiet, og han havde et tilbud til Brian Lykke. Han ville nemlig gøre Brian Lykke til skuespiller på seks minutter. Se om det lykkes i klippet øverst i artiklen og prøv selv de sjove og lærerge øvelser.

Bagefter kan du se, hvordan Jeff og Sanny fra Krysters Kartel kom med frække tilbud til den anden kvindelige vært Christiane Schaumburg-Müller i øverste link i linkboksen. Siger hun ja til deres frække tilbud til sidst?