Livsstil

Andrea Elisabeth Rudolph: Mig og min sundhed

Den 35-årige skønhedsproducent er indehaver af Rudolph Care. Hun har ikke nogen faste regler omkring sin sundhed, men gode råvarer og økologi er altafgørende. Når hun skal synde, er det med sort kaffe eller is fra Morten Heiberg.

Min træning

"Jeg har ikke nogen faste motionsrutiner lige nu, desværre. Men jeg har prøvet Cross Fit, og det passer mit temperament rigtig godt. Jeg vil også gerne gå til dans, da det giver så meget positiv energi og fungerer som ventil for mig. Meget arbejde har i en periode gjort hjemmetræning til det mest praktiske for mig, så det bliver til lidt mavetræning på en pilatesbold, mens jeg ser nyheder."

Tæppe fra Aymaram 2.300 kr. Pilatesbold 350 kr.

Min skønhed

"Rudolph Care er skabt ud fra mine egne behov, så jeg bruger selvfølgelig mine egne produkter. Derudover kan jeg godt lide at forkæle mig selv med massage og ansigts- og kropsbehandlinger, og Rudolph Care har netop udviklet to signaturbehandlinger, som fås hos flere af mærkets forhandlere (Rudolphcare.dk). Min shampoo er fra danskproducerede Cool-Kidz, som dufter sødt af ananas og giver masser af fylde til mit hår. I flere år har Søren Hedegaard klippet mig, men sidste gang var det Gun-Britt, der svingede saksen, og det var jeg også godt tilfreds med."

Shampoo, Ananas fra Cool-Kidz, 129 kr. Açai Facial Oil fra Rudolph Care, 795 kr.

.