Livsstil

"En af musikhistoriens største koncerter"

TV 2's morgenprogram 'Weekend Weekend' har her til morgen haft besøg af Noel Gallagher, der er gået solo, efter mange år i et verdens mest berømte rockbands - Oasis.

"Det må være en ære for Jer, at jeg er her", sagde rockstjernen på sin vanligt halvarrogante, men samtidig lune facon.

I programmet prøvede TV 2's værtinde Christiane Schaumburg-Müller at få lidt snaps i den verdenskendte guitarist og sanger, men han ville hellere have den som gave. Det fik han dog ikke lov til. samtidig afviste han, at han havde tømmermænd.

Han fortalte, at han i går havde spillet en koncert i Danmark og de store superlativer havde han ikke gemt af vejen. Dog var der en vis ironi at spore i stemmen, da han sagde, at han igår i Danmark muligvis havde spillet 'en af musikhistoriens største koncerter'. Vurder det selv ved at videoklippet øverst i artiklen.

I linkboksen kan du finde andre sjove videoer fra *Weekend weekend' ligesom, di kan klikke dig ind på 'Weekend Weekends' Facebook-side.

I linkboksen