Livsstil

Video: Spol tilbage og hør tv-brøler

'Weekend Weekend' har her til morgen haft besøg af den verdenskendte rockmusiker Noel Gallagher, der i mange år var frontfigur i Oasis sammen med sin bror Liam Gallagher.

Inden han trådte ind i studiet snakkede værterne om, at de både var en smule nervøse for at møde ham, tildels fordi interviewet skulle foregå på engelsk, men også fordi, han var en stor stjerne. Især for Felix Smith, der er stor Oasis-fan.

Høflig Noel ignorerede fejl

I første omgang virker det ikke til, at nogen lægger mærke til Christiane Schamuburg-Müllers fejl, da hun i stedet for det engelske ord for 'kok', som er 'chef', kommer til at sige 'cock', hvilket på engelsk jo betyder penis.

I øverste klip, kan du høre Christianes brøler, og se, hvordan Noel Gallagher snakker videre, tilsyneladene uden at lægge mærke til det. Men det viser sig, at han har været en rigtig gentleman og blot ignoreret TV 2-værtens fejl. Dét fremgår af det nederste videoklip, hvor Noel Gallagher siger, at han syntes, at det var 'utroligt morsomt'.

Værtinden vil ikke på tv sige, hvilken fejl hun begik, og siger blot, at man må 'spole båndet tilbage'. Det har vi naturligvis gjort. GO' fornøjelse