Drik dig stiv før audition, Rooney!

Da Rooney Mara prøvede at få rollen som Salander, blev hun bedt om at drikke sig fuld før sin audition.

Alle ved, at det er en dårlig idé at komme på arbejde med tømmermænd, men faktisk var det præcis dét, skuespillerinden Rooney Mara blev bedt om at gøre, da hun gik til audition for at score rollen som den amerikanske Lisbeth Salander.

Der var nemlig hård konkurrence, da den perfekte skuespillerinde skulle findes til rollen i filmen "The Girl With The Dragon Tatoo".

Ville gøre hvad som helst

Rooney Mara, der var med i opløbet sammen med blandt andet Scarlett Johansson og Natalie Portman, ville gøre hvad som helst for at blive valgt ud.

Hun fik blandt andet piercet sine brystvorter, ligesom hun også farvede sit hår sort. Men det var stadig ikke nok til at overbevise producerne om, at hun var den rigtige til rollen.

De ville se hende lidt mere ude i tovene, og derfor bad de hende om at dukke op med tømmermænd.

Gå ud og drik dig fuld

"Producerne ringede til mig en aften og spurgte, om jeg ville gå ud og drikke mig fuld. Så det gjorde jeg. Jeg gik ud, og jeg tror, grunden til, at de spurgte, var, at alle havde lidt svært ved at forestille sig, at jeg kunne være den person, og de ville gerne have, at jeg kom ind og var lidt mere hærget, tror jeg," siger Ronney Mara ifølge Toronto Sun.

Jeg drikker normalt aldrig, så jeg brækkede mig hele natten og så helt sikkert meget hærget ud

Rooney Mara

Brækkede sig hele natten

Producerne fik præcis dét, de havde håbet på, da Mara næste morgen dukkede op.

"Jeg drikker normalt aldrig, så jeg brækkede mig hele natten og så helt sikkert meget hærget ud," siger skuespillerinden, der netop har modtaget en Golden Globe-nominering i kategorien Bedste Kvindelige Hovedrolle for sin præstation i filmen.