Livsstil

Dét skræmmer Daniel Radcliffe

Den tidligere Harry Potter-stjerne er aktuel i ny gyserfilm, og han fortæller her, hvad der kan gøre ham bange

Den britiske skuespiller Daniel Radcliffe er klar med sin første film efter Harry Potter-serien, og den 22-årige filmstjerne spiller hovedrollen i gyserfilmen 'The Woman in Black'.

Selv om gyserfilmen har til formål at skræmme biografgængere verden over, fortæller den unge skuespiller, hvad der kan gøre den tidligere Harry Potter-stjerne bange sent om aftenen.

"Hvis jeg er alene hjemme, og jeg ligger i sengen og er lige ved at falde i søvn, og der så lige pludselig kommer en lyd ude fra køkkenet," siger Daniel Radcliffe til tv2.dk.

"Når jeg så går derud, kan jeg aldrig finde ud af, hvad det er, men noget har jo larmet. Det skræmmer mig fra vid og sans. Der er lige et øjeblik, hvor jeg tænker: 'Der er nogen i huset!'," forklarer Daniel Radcliffe.

"Se ikke filmen alene"

Hvis man har tænkt sig at gå i biografen for at se filmatiseringen af Susan Hills roman 'The Woman in Black', skal man tage en ven med, opfordrer Daniel Radcliffe.

"Det er en rimelig uhyggelig film, og jeg tror ikke, jeg ville kunne se den alene. Jeg vil ikke opfordre nogen til at se den alene," fortæller den britiske skuespiller.

Daniel Radcliffe spiller den unge advokat Arthur Kipps, der tager til en lille landsby, som bærer på mørke hemmeligheder, især en mystisk kvinde klædt helt i sort.

Filmen er skuespillerens første efter de otte succesrige Harry Potter-film, og den er en mørk fortælling om tab, hævn og sorg.

'The Woman in Black' har biografpremiere i Danmark torsdag den 9. februar