Nyt site tilbyder gratis webdating

Brugerbetaling kan blive en dyr fornøjelse, hvis du søger kærligheden på de danske datingsites. Men nu er et nyt site på banen med tilbud om gratis webdating.

Hvis du er en af de mange danskere, som søger kærligheden på internettet, er der gode nyheder. Mens mange af de danske datingsites finansieres ved hjælp af brugerbetaling, har det nye site onlylove.dk nemlig besluttet at satse på annonceindtægter og arrangementer.

Tendensen blandt de datingsites, der er kommet frem de seneste år, har ellers især været fokus på niche-dating. Her kan du blandt andet søge en kristen, homoseksuel eller midaldrende partner - eller hvad med en dyreven, en landmand eller en campingentusiast?

Med med valget om at satse på gratis dating har onlylove.dk valgt at gå imod tendensen og satse på en bredere målgruppe. Foreløbig har siden omkring 600 brugere.

Tryk på linket i boksen og få et overblik over nogle af de danske datingsites.