Livsstil

VIDEO: Radcliffe sender hilsen til danske fans

Med en opfordring til at gå i biografen og se hans nye gyserfilm sender Harry Potter-stjernen en hilsen til Danmark

Den britiske skuespiller Daniel Radcliffe opfordrer alle sine danske fans til at tage et smut i biografen og se hans nye biograffilm 'The Woman in Black', der er den 22-årige skuespillers første film efter Harry Potter-serien.

"Tak for at I støtter mig fra Danmark, og jeg håber, at I nyder 'The Woman in Black', når den kommer i biografen. Jeg synes, den er rigtig god, og det håber jeg også, I synes," siger Daniel Radcliffe til tv2.dk.

Tidligere har Daniel Radcliffe sagt, at han aldrig kommer til at lave en film, der bliver lige så succesrig på den økonomiske front som de otte Harry Potter-film.

"Mit succeskriterium for denne film er, at der skal være flere mennesker, der kan lide filmen, end der ikke kan lide den, og at nok mennesker går i biografen, så den klarer sig udmærket," fortæller den unge skuespiller.

Mystisk kvinde klædt i sort

Han er da også sikker på, at gyserfilmen ikke vil falde i god jord hos alle Harry Potter-fans, så der skal nok være nogen, der ikke vil bryde sig om den.

I 'The Woman in Black', der er en filmatisering af Susan Hills gyserroman fra 1983, spiller Daniel Radcliffe en ung advokat, der rejser til en lille engelsk by.

Her finder han hurtigt ud af, at landsbyen bærer på nogle mørke hemmeligheder, især en mystisk kvinde klædt helt i sort. Filmen er en mørk fortælling om tab, hævn og sorg.

'The Woman in Black' har biografpremiere i Danmark torsdag den 9. februar