Livsstil

Radcliffe passede godt på børnene

På grund af sin fortid i Harry Potter var skuespiller Daniel Radcliffe til stor hjælp i arbejdet med børn

En masse børn og gyserfilm er nødvendigvis ikke noget, man plejer at forbinde med hinanden, men i den nye gyserfilm 'The Woman in Black' bliver en masse små børn slået ihjel af en mystisk kvinde klædt i sort. Det gav nogle udfordringer for filmholdet, fortæller filmens instruktør, James Watkins.

"Det er svært at arbejde sammen med børn. Der gælder andre regler, end når man arbejder med professionelle, voksne skuespillere, og man skal tage sig tid og konstant lade dem trække vejret og få fred til at optræde. Man arbejder færre timer, for de har brug for at hvile sig," siger James Watkins til tv2.dk.

Filmens hovedrolle, den 22-årige skuespiller Daniel Radcliffe, var dog en vigtig brik i arbejdet med børnene på grund af fortiden i Harry Potter-filmene.

Fastfrosne børn

"Når man laver en film, der er ret mørk, er det vigtigt, at man har en kulisse, der er behagelig, især når man arbejder med børn. Man vil gerne have, at folk er afslappede, især børnene skal være afslappede, ellers kommer de til at fryse fast. Og Daniel var en vigtig del af det. Han er meget sjov, og han er vant til at arbejde med børn. Han forstår det, så vi fik skabt en behagelig atmosfære," forklarer instruktøren.

I filmatiseringen af Susan Hills roman af samme navn spiller Daniel Radcliffe en ung far til en treårig søn. Sønnen er i virkeligheden Daniel Radcliffes gudsøn.

Mange af de børn, der medvirker i filmen, optræder som spøgelser, når de er blevet slået ihjel af den mystiske kvinde i sort. Derefter begynder de at forfølge og plage hovedpersonen Arthur Kipps gennem filmen.

'The Woman in Black' har biografpremiere i Danmark torsdag den 9. februar