Livsstil

Video: L.O.C. får DK's største valentinskort

'Voice'-coach L.O.C. har vundet en afstemning på Facebook, og i anledning af valentinsdag får han derfor udleveret et tre meter højt valentinskort.

Hvem har fortjent en masse ekstra kærlighed på valentinsdag? Det har L.O.C.

Det mener i hvert fald størstedelen af de Facebook-brugere, der har deltaget i en afstemning om, hvilken kendt dansker der skulle have tilsendt Danmarks største valentinskort på valentinsdag.

Den populære 'Voice'-coach vandt afstemningen foran statsminister Helle Thorning-Schmidt, og på valentinsdag sørger Post Danmark for, at valentinskortet, der er tre meter højt og to meter bredt, bliver afleveret hos rapperen.

Personlige hilsner til L.O.C.

Midt i København satte Anthon Berg det store valentinskort op, så forbipasserende kunne skrive en personlig hilsen til 'Voice'-coachen.

"Vi ville gerne fejre de søde øjeblikke og sætte en stemning i gang, der får smilet frem hos folk og husker os alle sammen på, at vi selv er med til at skabe hverdagens søde øjeblikke - og at vi skal huske at forkæle hinanden både på valentinsdag og alle andre dage," fortæller Rikke Grønborg Crown, der er Senior Brand Manager hos Anthon Berg.

L.O.C. kan opleves direkte lørdag aften, når TV 2 sender semifinalen i 'Voice - Danmarks største stemme'.

Du kan se YouTube-videoen med det store valentinskort i afspilleren øverst i artiklen, og derudover kan du se flere billeder af valentinskortet i galleriet ved at følge linket øverst i boksen.