Livsstil

Linse Kessler: Dejligt at sidde i fængsel

Linse Kessler er både barmfager og bramfri. Det oplevede Bubber, da han lørdag fik lov til at overtage værtsrollen i 'Weekend Weekend' for en stund og interviewe kendissen, der lige nu er aktuel i tv-serien 'Familien fra Bryggen'.

Bubber har længe gerne ville interviewe Linse Kessler og havde masser af spørgsmål klar. Blandt andet om de syv år den kontroversielle stripklubejer sammenlagt har tilbragt i fængsel.

Hvordan er det at sidde i fængsel, spurgte Bubber og fik dette lidt overraskende svar:

"Du bliver helt chokeret nu, men jeg synes faktisk, at det er rigtig dejligt at sidde i fængsel. Det kommer an på, om jeg sidder i åbent eller lukket fængsel. I et lukket fængsel, som Vestre Fængsel, der går dagene hurtigt. Så hvis du gerne vil skynde dig gennem din dom, så er det bedst at sidde i lukket (fængsel, red.). I et åbent fængsel, som Horserød, har man tid. Man kan træne og spise bare nogenlunde sundt, og jeg skal ikke tænke på aftaler og forretninger eller ringe til nogen, for det kan jeg ikke," lød det fra Linse Kessler, der fortsatte:

"Det er et dejligt afslappende liv, det er en pause. Bagefter er det så bare ud og fyre den af igen."

Linse Kessler har blandt andet siddet i fængsel for vold, ulovlig våbenbesiddelse og hashsmugling. Du kan se interviewet med Bubber i videoen i toppen af denne artikel.