Livsstil

Hør noget dumt fra L.O.C.

Den populære 'Voice'-coach L.O.C. rammer i dag markedet med en ny single ved navn 'Noget Dumt'. Singlen er en forløber for albummet 'Prestige Paranoia, Persona, der udkommer 23. marts.

Alt imens L.O.C. sammen med Sharin Foo, Lene Nystrøm og Steen Jørgensen forbereder sig til lørdagens store finale i i TV 2-programmet 'Voice - Danmarks største stemme', har rapperen fundet tid til at lave ny mussik.

Den fedeste fornemmelse

På det nye album fortætter Liam sin selvbiografiske rejse:

"Musikalsk har jeg de sidste par år kysset med en del yderligheder. Det har medført en udvikling og et musikalsk råderum, der nu gør det til den fedeste fornemmelse i verden igen at lave noget af det jeg holder mest af," fortæller han på sin hjemmesdie loc.nu.

Midt i et maniodepressivt kapitel 6

"Tekstmæssigt befinder 'Noget Dumt' sig i det selvforherligende og umiddelbare univers jeg altid har elsket ved rap. Min musik og tekster har altid fungeret som en løbende biografi, og på 'Noget Dumt' befinder man sig i en af de opadgående kurver, midt i det maniodepressive kapitel 6," slutter rapperen.

Klik på billedet øverst i artiklen og hør 'Noget Dumt'.