Livsstil

Nicole Kidman skruer ned

Karrieren fyldte engang det hele, men Nicole Kidman skruer nu ned for blusset, så hun kan få tid til at være mor. I stedet for at stå foran kameraet vælger skuespillerinden at producere.

Kidman har ganske vist netop lagt sidste hånd på to hovedroller og har fire mere på tegnebrættet, men hendes børn har førsteprioriteten i hendes tilværelse. " Jeg har treårig og én på ét år, så der skal meget til at slæbe mig hjemmefra", fastslog "The Hours"-stjernen, da hun i aftes kastede glans over en kortfilmsfestival i Sydney.

Down Under

Den Oscar-belønnede skuespillerinde er Down Under mens gemalen Keith Urban arbejder som coach på den australske udgave af "The Voice" og valgte i aftes at bakke op om en række unge kolleger ved at stille op til 2012-udgaven af Tropfest, hvor hun sidder i juryen.

"Det er der, vi alle er startet. Det handler om unge filmskabere og om at give folk en chance", påpegede Kidman, som i ægteskabet med countryrocksangeren er blevet mor til døtrene Sunday Rose og Faith.

Skuespillerinden fik i aftes selskab af Geoffrey Rush, Cate Blanchett og Toni Collette, som ligeledes oplevede festivalens 16 finalister under åben himmel.

Biografaktuel i thriller

Kidman bliver næste gang biografaktuel i Lee Daniels' thriller "The Paperboy", der får verdenspremiere til november, og medvirker desuden i TV-filmen "Hemingway & Gelhorn", hvor hun spiller over for Clive Owen.