Livsstil

Skal Frederik stå fadder til prinsessen?

Vores svenske broderfolk er blevet beriget med en lille ny prinsesse. Nu venter nationen i spænding på, hvad pigen, der engang skal efterfølge Victoria som dronning af Sverige, skal hedde. Og i ventetiden kan man jo gisne om, hvem der skal stå fadder ved den kommende barnedåb.

Der er tradition for, at de skandinaviske tronfølgere er faddere til hinandens børn. Kronprins Frederik var fadder til Haakon og Mette-Marits datter, Ingrid Alexandra, og dronning Margrethe og kong Carl Gustav var i sin tid faddere til kronprins Haakon.

Da det danske kronprinspars førstefødte, prins Christian, blev døbt i Christiansborg Slotskirke 21. januar 2006, var kronprinsesse Victoria af Sverige og kronprins Haakon af Norge blandt fadderne.

Mon ikke også kronprins Frederik vil være at finde helt tæt på døbefonten, når prinsessen skal have vand i håret? Eller vil det svenske kronprinspar på dette punkt vælge at gå nye veje?