Lady Gaga når online milepæl

Over 20 millioner fans følger nuLady Gaga på Twitter og popstjernen er den første i verden, som når denne milepæl - et godt stykke foran sin nærmeste rivalJustin Bieber.

Bedriften cementererGagas position som den person, flest går op i, og samtidig skaber hun en unik global platform for sin indsats mod mobning.

Sangerinden præsenterede fornylig sin Born This Way-fond, der skal tage kampen op mod mobberi og chikane blandt unge. Det skere ved en stort anlagt lancering på Harvard-universitetet, hvorGaga gjorde flittigt brug af det sociale netværk.

Twitter-ven nummer 20 millioner meldte sig i weekenden og natten til i går varGaga oppe på 20,15 millioner.

Listens andenplads går tilBieber, som er noteret for godt 18,1 millioner mensKaty Perry er nummer tre med 15,7 millioner.

En enkelt toppolitiker gør sig stærkt gældende blandt de mange popkunstnere på den nye opgørelse. Det er USAs præsidentBarack Obama, som indtager ottendepladsen med godt 12,8 millioner Twitter-venner.

Den samlede top 20 ser således ud:

Lady Gaga

1. 2. Justin Bieber3. 4. Shakira5. Rihanna6. Kim Kardashian7, Britney Spears8. Barack Obama9. Taylor Swift10.Selena Gomez11.Nicki Minaj12. Ellen DeGeneres13. YouTube 14. Ashton Kutcher15.Oprah Winfrey16. Eminem17.Justin Timberlake18.Ricardo Izecson dos Santos Leite alias Kaká19.Chris Brown20. Twitter en español