Livsstil

Gå foråret i møde med seje sneakers

Sneakers er en af sæsonens helt store tendenser. Her kan du få overblik over forårets farverige fodtøj

"Der er fire tendenser i forårets sneakerstrend: de farverige, de sporty, de klassiske og de specielle. Her i foråret ser vi især mange af de farverige," fortæller sneakersekspert og blogger Mads Emil Grove Møller, som onsdag besøgte Go' morgen Danmark-studiet, for at vise nogle af sæsonens smarteste sneakers frem.

Farverige:

De sidste par år har skoene været nedtonede, og farverne har primært været grå, blå og sorte. Men nu er farverne vendt tilbage på catwalken, og skoene følger efter. Alle sportsmærker, med respekt for sig selv, har farverige sneakers i sortimentet i denne sæson.

Klassiske: De fleste sportsmærker har nogle modeller, som går igen hver sæson. De har bidt sig fast og kommer hvert år i forskellige farver - de er en sikker vinder.

Sporty:

Sportsskoene er pludselig blevet en hverdagssko. Folk vil gerne signalere, at de er aktive, og derfor tager de skoene i brug i hverdagen og på arbejdet. Sportssko er blevet meget populære, fordi de har anderledes designs og farver.

Specielle:

Til sneakerfreaks, der gerne vil skille sig ud og ikke ligne alle andre. Når du har sådan nogle sneakers på, er din fod et statement i sig selv. De specielle sneakers er typisk lidt dyrere.

I videoen øverst i artiklen kan du se flotte sneakers fra de fire kategorier og få flere tips om trenden fra Mads Emil Grove Møller.