Livsstil

Charlize Theron er blevet mor

Skuespillerinden Charlize Theron er blevet mor. Hun har adopteret en lille dreng.

En pressetalsmand bekræfter adoptionen og fortæller, hvad Theron kalder sin søn, men derudover er det småt med oplysningerne.

"Hun er den stolte mor til en sund og rask dreng ved navn Jackson", lyder den sparsomme kommentar.

Den Oscar-belønnede "Monster"-stjerne adopterer i en alder af 36 år og bliver enlig mor. Theron brød i januar 2010 med sin kæreste, skuespilleren Stuart Townsend, som hun levede sammen med i ni år. Siden har den gudesmukke sydafrikanske blondine officielt været single.

Ond stedmor

Ironisk nok bliver den nybagte mor næste gang biografaktuel som den onde stedmor dronning Ravenna i Rupert Sanders' alternative "Snehvide"-eventyr "Snow White and the Huntsman", der får dansk premiere til sommer.