Livsstil

Rihanna ligeglad med at forarge

Snakken går om Rihannas bare bryster på en billedserie fra en restaurant i New York, men hovedpersonen er ligeglad. Hun er kold over for omtalen og giver fotograferne skylden.

Rihanna skabte overskrifter for anden gang på få dage, da kameralinserne fangede hende i på spisestedet Da Silvano iført en netoverdel, der tydeligt afslørede, at R&B-stjernen ingenting havde på indenunder.

Dagen efter kom en saftig TV-reklame for Emporio Armani, hvor Rihanna vrider sig på en seng i meget småt undertøj.

Skuldertræk

Sangerinden er efterhånden vant til at forarge og reagerer med et skuldertræk på, at folk hidser sig op over hendes blottede anatomi. Hun er dog godt træt af fotograferne og fører krigen over i fjendens lejr på en video, sladderhjemmesiden TMZ er kommet i besiddelse af. Her bliver Rihanna spurgt om de afslørende fotos fra New York og svaret lyder: "Mener I mine babser? De forpulede perverse paparazzi. Det var blitzlysets skyld, mand".

På Barbados går man rundt uden tøj

Den 24-årige sangstjerne har tidligere forklaret, at på Barbados, hvor hun kommer fra, er det helt normalt at gå rundt uden tøj på.