Århus-pige ind på pivfræk sexliste

Den århusianske sangerinde Ida Corr er endt på en sex-liste, der er så fræk, at det i almindelige vendinger er svært at forklare, hvad den står for.

Ida Corr, der tidligere har ligget nummer et på de amerikanske og britiske hitlister med sang-hittet "Let me think about it" er havnet på en særdeles fræk liste, der er udarbejdet af hjemmesiden Poplick.dk.

Ida Corr ligger nemlig nummer 3 på listen over popmusikkens frækkeste MILFs. Og det er hun vældig stolt af, siger hun i lørdagens udgave af TV-programmet Weekend Weekend.

MILF står for "Mom I would like to fuck" og hvis man forsøger at oversætte det på den lødige måde, betyder det sådan cirka "En mor jeg gerne vil have sex med".

Som man kan se i videoen ovenfor, er Århus-pigen Ida Corr vældig stolt over at være på sexlisten. Således siger hun begejstret til programmets vært:

"Jeg blev nummer 3, Felix", efterfulgt af "det er sejt".

Mens danskerne altså nu kan fryde sig over at dele nationalitet med en af verdens mest eftertragtede mødre, kan vi nævne, at de eneste to der slog den danske mor var listens nummer 1 Beyonce og listens nummer to J Lo.

Ovenfor kan du se video-klippet, hvor Ida Corr fortæller om sin placering på den globale sexliste over eftertragtede mødre.

-