Mary blandt Australiens mest stilsikre

Australierne holder et skarpt øje med kronprinsesse Mary og nu rammer hun forsiderne igen - denne gang for sit altid elegante ydre.

Danmarks kommende dronning er blandt Australiens mest stilsikre kvinder, men må nøjes med andenpladsen på dagbladet Herald Suns årlige top 50. Mary overhales af den 69-årige generalguvernør Quentin Bryce, som fremhæves for sin evne til at klæde sig perfekt efter sin alder med et skarpt blik for den aktuelle mode.

"Sofistikeret sans for stil"

Kronprinsesse Mary får andenpladsen "for sin elegante, nutidige og sofistikerede sans for stil" og overhaler topmodellen Miranda Kerr, som er nummer tre på avisens liste.

Den tasmansk-fødte prinsesse er blevet sammenlignet med stilikoner som prinsesse Diana og Jacqueline Kennedy, men i virkeligheden har hun altid haft sin helt egen stil

Herald Sun

Herald Sun påpeger om Mary, at "den tasmansk-fødte prinsesse er blevet sammenlignet med stilikoner som prinsesse Diana og Jacqueline Kennedy, men i virkeligheden har hun altid haft sin helt egen stil".

Chikke dåbssæt

Avisen nævner som eksempler "den spektakulære brudekjole", Uffe Frank designede til den daværende Mary Donaldson og de chikke sæt, kronprins Frederiks smukke hustru bar ved parrets fire børns dåbshøjtideligheder.

Bladet minder også om, at australiernes stolthed har været med på Vanity Fairs liste over verdens bedst klædte kvinder og prydede forsiden på det australske Vogue i 2004.